Back to top

Înregistrați-vă

Confirm că am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a website-ului.

Înregistrarea și integrarea dumneavoastră în Comunitatea UCBCares for Neurology implică prelucrarea informațiilor despre dumneavoastră de către UCB Biopharma SPRL, o companie belgiană cu sediul social la adresa Allée de la recherche, numărul 60, 1070 Anderlecht, inclusiv informațiile de mai sus (aceste informații sunt cunoscute și sub numele de "date personale"). UCB va prelucra astfel de date cu caracter personal pentru a vă oferi beneficiile Comunității UCBCares for Neurology și pentru a gestiona resursele disponibile în cadrul comunității. Pentru mai multe informații despre modul în care UCB prelucrează datele dumneavoastră personale în contextul Comunității UCBCares for Neurology, precum și explicații detaliate despre drepturile dumneavoastră în acest context (care includ dreptul de acces, rectificare și obiecție la marketingul direct, precum și în anumite circumstanțe, dreptul de ștergere a datelor dumneavoastră personale, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție și dreptul la restricționarea procesării datelor dumneavoastră personale), vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

Nos gustaría mantenerle informado sobre nuestra labor para tratar las necesidades no cubiertas de pacientes afectados por enfermedades inmunológicas y neurológicas graves y de sus cuidadores, aportando medicinas y soluciones que mejoren sus vidas a la par que creen valor para la sociedad. Al marcar las casillas indicadas a continuación, puede dar su consentimiento a la recepción de correos electrónicos de UCB.
Am citit și am înțeles Politica generală de confidențialitate UCB pentru cadrele medicale (UGPPH - „UCB’s General Privacy Policy for healthcare professionals”), care poate fi accesată aici.

Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu UGPPH. UGPPH vă oferă informații cu privire la motivul și modul în care UCB prelucrează datele dumneavoastră personale, drepturile dumneavoastră în calitate de persoană vizată (inclusiv dreptul dumneavoastră de a accesa, a rectifica și a vă opune mesajelor directe de marketing și, în anumite circumstanțe, dreptul la ștergerea și portabilitatea datelor și dreptul de a vă opune prelucrării în alte scopuri decât cele de marketing sau dreptul de a restricționa prelucrarea datelor dumneavoastră) și modul în care ne puteți contacta.

Sunt de acord să primesc comunicări de la UCB S.A. și de la afiliații săi cu privire la produsele și serviciile UCB, noutăți despre companie, informații medicale și științifice ce țin de aria mea de interes, prin intermediul datelor de contact pe care le-am furnizat. Acest lucru include, de asemenea, webinariile, evenimentele CME și sondajele organizate de UCB.

Vă puteți dezabona oricând accesând link-ul pentru dezabonare inclus în viitoarele comunicări care vă vor fi trimise pe e-mail de către UCB.

Confirm faptul că sunt cadru medical și că informațiile pe care le-am furnizat sunt corecte.